wanden strippen

16 juni 2011 om 08:00 | Geplaatst in behang, wonen | 2 reacties
Tags: , ,

Of je nu in een nieuwbouwhuis, karakteristiek pand of een echte loft woont, een betonnen wand brengt de nodige ruigheid in huis. Nu heel eenvoudig te doen met behang in betonlook. De Concrete Wall Collection bestaat niet uit een of twee verschillende betonprints, maar uit meer dan twintig stijlen. Met naad en zonder, met graffiti in paars, blauw of geel, met stenen in kleur of kleurloos, egaal en met nagels, schroeven en barsten. Ze zijn stuk voor stuk gefotografeerd ergens in Noorwegen door Tom Haga. Hij verzamelde zijn beeld en bracht ze samen in deze behangcollectie. Ook persoonlijke wensen zijn bespreekbaar. Je kunt er bijvoorbeeld een groene waas over laten schijnen of het beton van je keuze in lichtere uitvoering laten printen. Mooi!

 

 

 

 

Tom Haga took pictures of raw and refined concrete walls across Norway. Then he turned them into wallpaper. No pattern is ever repeated, so you really get realistic raw walls at home. Also customized prints and grafitti available. You’ll find more then 20 concrete patterns at Concrete Wall Collection.

 

Advertenties

2 reacties »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. ja helemaal leuk dit he 😉 ik heb er ook ooit ens een post over gemaakt en nog een idee in de maak over dit behang…. als ik zo naar mijn eigen laatste muur kijk http://vosgesparis.blogspot.com/2011/06/selby-at-my-place.html wordt het nog een hele klus… dit behang lijkt dan erg aantrekkelijk 😉

    • Ben benieuwd naar het resultaat. Ik heb het bij vt getipt, dus wie weet ook te zien in het Woonbeurshuis dit najaar! Kun je het in reallife zien, voordat je aan de slag gaat!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.
Entries en reacties feeds.

%d bloggers liken dit: